Selecteer een pagina

Over het bedrijf

Snack Ekeren

Sinds 2016!

Zin in lekkere en krokante frietjes? Dan bent u bij frituur Snack Ekeren aan het juiste adres! Wij zullen u maximaal verwennen met allerlei lekkernijen. Kom vooral even langs!

Snack Ekeren is gestart in 2016 en is officieel de eerste Halal snackbar van Ekeren geworden. Van Turkse tot aan Belgische gerechten hebben wij een menu dat zeer ruime keuze biedt. De Franse kipburger en de kapsalon behoren tot onze populairste gerechten. Ook serveren wij verse broodjes bij onze gerechten. Tevens is het friet dat wij gebruiken altijd vers.

Bij Snack Ekeren heeft u de mogelijkheid om ter plekken uw bestelling op te eten, of uw bestelling mee te nemen. Heeft u geen zin om na het bestellen te wachten? Dan kunt u ook telefonisch bij ons bestellen.

Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vlotte, vriendelijke bediening. Kom dus zeker even langs! Ook als u last heeft van bepaalde allergieën kunt u dit gerust aan ons vertellen. Wij zullen u verder helpen met keuzes die wel mogelijk zijn voor u.

Kortom, u kunt kiezen uit ons ruime menu. Friet, snacks, burgers, broodjes, salades of warme gerechten. Wat u ook kiest, bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats.

Gerechten

$

Burgers

Bekijk hier alle burgers die wij serveren en maak een keuze!

$

Snacks

Lees meer over de alle snacks die wij serveren!

$

Shoarma

Lees meer over het gerecht shoarma en maak een keuze!

Wat anderen van ons vinden

"Super lekkere kapsalon en kipburgers! De bediening is ook altijd heel vriendelijk ????????"

"keer op keer goede service, zo klantvriendelijk en héél lekker eten! aanrader."

"Vriendelijke en een zeer goede kapsalon"

"Letterlijk de beste kip burgers ????"

"Vriendelijke mensen en zeer goed eten"

"Ik kom er vaak. Lekkerste kipburger van België! En daarbovenop nog eens geweldige service met een glimlach."